GLASBENI SAMOVAR

Snemanje koncerta GLASBENI SAMOVAR, 17.6.2021 ob 16.15

Snemanje koncerta v dvorani Slavka Osterca Slovenske filharmonije. Posnetek bo objavljen naknadno.

Trio MUS-ka
Mateja Ulaga, violina
Urška Sikovšek, klarinet
Sara Köveš, klavir

Paul Schoenfield (1947):
Trio za klarinet, violino in klavir
Freylakh
March
Nigun
Kozatske

Trio MUS-ka sestavljajo Mateja Ulaga (violina), Urška Sikovšek (klarinet) in Sara Köveš (klavir) ter delujejo pod mentorstvom izr. prof. Mihe Haasa na Akademiji za glasbo v Ljubljani od oktobra 2018. Vse tri druži ljubezen do muziciranja, zato so si tudi nadele takšno ime. So prejemnice druge nagrade na mednarodnem tekmovanju Oscar Rieding 2019 v Celju, srebrne plakete na TEMSIG-u 2020 in prve nagrade na World Open online music competition. Redno nastopajo na različnih glasbenih prireditvah, pomembnih dogodkih in festivalih, kot je npr. Festival Lent.

| | SEP 7 TOR

BITI ALI LJUBITI

Komorna skupina Glasbenega društva Tamburjaši in Mojca Lavrenčič, čembalo in umetniška vodja · Tadej Pišek 20:00, Cerkev sv. Jurija pri Tabru na Baču pri Materiji
| | SEP 8 SRE

BITI ALI LJUBITI

Komorna skupina Glasbenega društva Tamburjaši in Mojca Lavrenčič, čembalo in umetniška vodja · Tadej Pišek 20:00, Župnijska cerkev sv. Štefana v Sori
| | SEP 9 ČET

BITI ALI LJUBITI

Komorna skupina Glasbenega društva Tamburjaši in Mojca Lavrenčič, čembalo in umetniška vodja · Tadej Pišek 20:00, Dvorec Bukovje v Dravogradu
| | SEP 10 PET

BITI ALI LJUBITI

Komorna skupina Glasbenega društva Tamburjaši in Mojca Lavrenčič, čembalo in umetniška vodja · Tadej Pišek 20:00, Grajska klet v Vipavskem križu
| | SEP 13 PON

KROKI SVATBE

Kvartet (Irena Rovtar, flavta Mojca Menoni Sikur, violina Gea Pantner Volfand, viola Martin Sikur, violončelo) · Dejan Pevčević 20:00, Mestni muzej Ljubljana

| | JUN 17 ČET
17. junij 2021 16:15 Slovenska filharmonija, dvorana Slavka Osterca
Snemanje koncerta brez publike.