PRIREDITVE NA ŠOLAH

Uroš Rakovec, kitara, mandolina, vokal
Gašper Peršl, bobni, vokal
Traja Brizani, basovska kitara

Učencem in dijakom v obliki koncerta in komentarja predstavimo razvoj glasbe od preprostega človeka (nastajanje zvoka), preko klasične (renesansa, barok, klasika…) in etno glasbe (Afrika, Kitajska, Indija, Turčija, Irska, Madžarska…), do osnovnih sosobnih stilov (blues, jazz, soul, reggae, pop, grunge…). Na osnovnih instrumentih, basu, bobnih, kitari in s petjem prikažemo značilne melodije in ritme, ki se zaradi časovnih in prostorskih razdalj precej razlikujejo.

Program traja dve šolski uri oziroma po dogovoru. S seboj pripeljemo vso potrebno opremo, instrumente in ozvočenje.

Starostna skupina: učenci višjih razredov osnovnih šol ter srednješolci
Število otrok: do 150

| | SEP 7 TOR

BITI ALI LJUBITI